Stichting SPE is op zoek naar een gedreven Coördinator Marketing & Communicatie – HBO Stage

Stichting SPE heeft als missie: de kennisontwikkeling van jongeren te faciliteren en te bevorderen, zodat zij hun (leer)potentieel maximaal kunnen benutten en realiseren. Geloof jij ook hierin en wil jij een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan is dit de stage voor jou!

Onze stichting groeit snel en daar kan jij ons bij helpen. Tijdens deze meeloopstage word je breed ingezet en leer je in korte tijd veel over Marketing en Communicatie.

Wat ga je doen?

• Je helpt bij het updaten van ons marketingplan.
  • Je werkt mee aan het verbeteren van ons marketingbeleid.
  • Je maakt de effecten van onze marketinginspanningen inzichtelijk.
  • Je maakt zichtbaar wat wij nóg slimmer kunnen doen.
  • Je coördineert en stuurt op uitvoering en planning
  • Je denkt mee, schrijft en plaats inspirerende en variërende content op social media kanalen.
  • Je beheert onze social media kanalen.
  • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe promotie activiteiten en evenementen.

Jouw nieuwe werkplek bij Stichting Scientia Potentia Est.

Je komt te werken op ons kantoor in Amsterdam Zuidoost – Holendrecht. Je maakt deel uit van een jong en gezellig team professionals!

Wat krijg je bij Stichting Scientia Potentia Est.

• Een allround marketing stage
  • Veel ruimte en verantwoordelijkheid voor eigen initiatieven
  • Kennismaking met vele aspecten van onze stichting
  • Een uitgebreid netwerk
  • Flexibele werktijden
  • Stagevergoeding

Dit breng je mee naar Stichting Scientia Potentia Est.

• HBO werk- en denkniveau
  • Een commercieel/ media gerichte studie is een pré maar niet noodzakelijk
  • Affiniteit met (online) marketing
  • ‘Hands on’ mentaliteit