• Engels

Vacature vrijwilligers

Stichting SPE zoekt vrijwilligers voor Zomerschool ‘The Level Up’

Stichting Scientia Potentia Est (SPE) is opgericht vanuit de filosofie ‘kennis is macht’. Vanuit die filosofie is de stichting van oordeel dat (basis- en middelbare scholieren die woonachtig zijn in Amsterdam toegang moeten hebben tot goede huiswerkbegeleiding en bijles. Hierdoor krijgen zij de noodzakelijke ondersteuning en begeleiding bij hun intellectuele ontwikkeling. De stichting tracht de kennisontwikkeling van jongeren te faciliteren en te
bevorderen zodat zij hun (leer)potentieel maximaal kunnen benutten. Door een solide basis te creëren, kunnen de jongeren hun kennis en vaardigheden toepassen in hun verdere loopbaan. Stichting SPE is een organisatie die wordt gerund door mensen die het huiswerktraject zelf hebben doorlopen. Wij hebben o.a. begeleiders die het product zijn van de huiswerkbegeleiding. Vanuit de stichting wordt huiswerkbegeleiding gegeven op maandag tot en met zaterdag.

Zomerschool ‘The Level Up’

Stichting SPE wil met de Zomerschool ‘The Level Up’ jongeren in Amsterdam (Zuidoost) optimaal voorbereiden op het volgende niveau in hun schoolcarrière. De Zomerschool is van 27 juli 2021 tot en met 21 augustus 2021, 4 dagen per week (van 12:00 uur tot 15:30 uur) worden activiteiten georganiseerd voor de jongeren. De activiteiten bestaan uit bijles, workshops gericht op burgerschapsvorming, educatieve spelletjes en een beroependag.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je bent proactief, zelfstandig, integer, doelgericht en flexibel inzetbaar;
Je bent vanaf 27 juli 2021 tot en met 21 augustus 2021, minimaal één dag per week, beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 16:00 uur;
Je bent maatschappelijk betrokken en hebt affiniteit met jongeren met diverse culturele achtergronden;
Je kan goed werken in teamverband en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.

Een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding;
Een omgeving waarin jij je maatschappelijk in kunt zetten en jouw competenties en talenten (verder) kan ontwikkelen;
De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het faciliteren en bevorderen van de kennisontwikkeling van jongeren die woonachtig zijn in Amsterdam;
Een kans om jouw cv op te bouwen;
De mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden.

Aanmelden

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle tijdsbesteding binnen een maatschappelijke organisatie in Amsterdam? Ben jij positief ingesteld, betrokken en werk jij graag met jongeren? Wil jij voor de zomerschool van stichting SPE jongeren uit Amsterdam (Zuidoost) motiveren om het maximale uit zichzelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger bij onze stichting aan de slag te gaan, neem dan uiterlijk 17 juli 2021 contact met ons op via of 06-57952575.

Tot gauw!