• Engels

Vacature vrijwilligers

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle tijdsbesteding binnen een maatschappelijke organisatie in Amsterdam? Ben jij positief ingesteld, betrokken en werk jij graag met jongeren? Wil jij het maximale uit jezelf halen en jongeren motiveren hetzelfde te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Scientia Potentia Est (SPE) is opgericht vanuit de filosofie ‘kennis is macht’. Vanuit die filosofie streeft de stichting naar het toegankelijk maken van goede huiswerkbegeleiding en bijles voor basis- en middelbare scholieren woonachtig in Amsterdam. Hier krijgen zij de benodigde ondersteuning en begeleiding passend bij hun eigen intellectuele ontwikkeling. De stichting tracht de kennisontwikkeling van jongeren te faciliteren en te bevorderen zodat zij hun (leer)potentieel maximaal kunnen benutten. Door een solide basis te creëren, kunnen de scholieren hun kennis en vaardigheden toepassen in hun verdere loopbaan. Stichting SPE is een organisatie die wordt gerund door mensen die het huiswerktraject zelf hebben doorlopen. Wij hebben o.a. begeleiders die het product zijn van de huiswerkbegeleiding. De stichting biedt 6 dagen in de week, maandag t/m zaterdag, het huiswerkprogramma aan.

• Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent proactief, zelfstandig, integer, doelgericht en flexibel inzetbaar;
  • Je bent per direct met grote regelmaat beschikbaar;
  • Je bent maatschappelijk betrokken en hebt affiniteit met jongeren met diverse culturele achtergronden;
  • Je kan goed werken in teamverband en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Woonachtig in Amsterdam of de omgeving van Amsterdam is een pre.
  • Wij zijn vooral geïnteresseerd naar jou als persoon. Dus voldoe je niet aan alle functie-eisen maar ben je van mening dat je een geschikte kandidaat bent voor de functie, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

• Een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het faciliteren en bevorderen van de kennisontwikkeling van jongeren die woonachtig zijn in Amsterdam;
  • Een kans om jouw cv op te bouwen;
  • De mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden;

Interesse

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger bij Stichting SPE aan de slag te gaan? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie of sollicitatievideo naar . Wij nemen daarna contact met je op.

Neem voor meer informatie over de functie of procedure contact op met Kwame Agyapong-Ntra, 020-7370441 / 06-57952575.